Skip to content
webmade.info@gmail.com

Menyaklub

Mindent az esküvődhöz!

Szállítás és garancia

Egyes termékeinket raktárról szállítjuk gyorsan, ezt mindig jelezzük. Termékeink jelentős része azonban külföldi beszállítóktól érkezik, így a szállítás 2-6 hét is lehet. A szállítás díja egységesen 1.290 forint. Kérlek ezt vedd figyelembe a rendelés előtt.

Szeretnénk, ha minden az elképzeléseid szerint alakulna. Ha a megrendelt termék nem a leírásnak megfelelő, vagy bármilyen minőségi gond van vele, kérlek, 14 napon belül jelezd és a nem használatba vett terméket visszaküldés esetén megtérítem.

Fizetési lehetőségek

A kiszemelt áruk kifizetésére az alábbi módokon van lehetőség:

Fizetés bankkártyával
A bankkártyás fizetéshez elég megadnod a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetés Barionnal
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátoknak. Regisztráció esetén, soha többé nem kell begépelni a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcím és jelszó megadása. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizetés Paypal-al
A Paypal az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb mondja az interneten történő fizetések lebonyolítására. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.